May

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 2. döneminde yapılacak sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulmuştur. Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerimiz bu taleplerini en geç 26 Mayıs 2021 tarihine kadar aşağıdaki dilekçeyi doldurarak okulumuz idaresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün   Kalite Takip Sistemi Öğretmen Gelişimi Eylem Planı faaliyetleri kapsamında, "Türk Eğitim Tarihi, Eğitim Sistemleri ve  Politikaları" konulu eğitim gerçekleştirildi.

Sunumu gerçekleştiren Tarih öğretmeni İbrahim GÜLFIRAT 'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Vahap KORKMAZ tarafından öğretmenlerimize  Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları. ile ilgili başa çıkmanın yolları ile ilgili seminer verdi.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Esen ULAŞIR'ın düzenlediği Uçurtma Uçurma Etkinliği´nde öğrencilerimiz  okulumuz bahçesinde uçurtmalarını uçurdular.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, Kur' an-ı Kerim tilaveti günün anlam ve önemini belirten konuşmanın   ardından sinevizyon gösterimi, şiir dinletisi ve "Türkülerle Çanakkale" müzikleri ile sona erdi.

Programımıza İlçe Kaymakamı Muhammed ÖZTAŞ, Belediye Başkan Yardımcısı yüksel ÖZTÜRK,Jandarma Komutanı Teğmen Hakan KIRMIZI, Askerlik Şube Başkanı Per. Astğm Ahmet AKKURT, Emniyet Müdürü HArun ERCAN, Milli Eğitim Müdürü Pirvani TEMELLİ,İlçe Müftüsü Hasan YEŞİLDAL, Öğretmen ve Öğrencilerimiz katıldı.

Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan, başta Başkomutan Musta Kemal ATATÜRK ve O´nun silah arkadaşları olmak üzere, Türk ordusunu, aziz Türk milletini ve vatanları uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Son dönemde ciddi bir salgın riski oluşturan, Avrupa'da hızla yayılan ve ülkemiz için de ciddi bir risk oluşturan Covid-19 (Corona) virüsü ile ilgili öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul personeline virüsün yayılma şekli, belirtileri, nasıl korunulması gerektiği gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Gerekli sağlık ve hijyen kurallarına uyulduğu, beslenmeye dikkat edildiği taktirde corona virüsünün tehlikeli ve korkulacak bir virüs olmadığı belirtilmiştir.

meb_iys_dosyalar/44/08/181667/dosyalar/2020_03/11222250_corona_virusu_broYur.pdf