Ekm

Okul koridorlarımızı, merdiven çıkışlarımızı, panolarımızı öğrencilerimize milli ve manevi değerleri aşılayabilmek, ahlaki değerleri zihinlerinde kalıcı kılabilmek ve estetik bir görünüm kazanmak amacıyla ayet, hadis ve tezhip çalışmalarımızla donatıldı. Katkılarından dolayı öğretmenlerimiz Seda DİKİCİ ve Serpil UYSAL öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 2. döneminde yapılacak sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulmuştur. Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerimiz bu taleplerini en geç 26 Mayıs 2021 tarihine kadar aşağıdaki dilekçeyi doldurarak okulumuz idaresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Mrt

Son dönemde ciddi bir salgın riski oluşturan, Avrupa'da hızla yayılan ve ülkemiz için de ciddi bir risk oluşturan Covid-19 (Corona) virüsü ile ilgili öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul personeline virüsün yayılma şekli, belirtileri, nasıl korunulması gerektiği gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Gerekli sağlık ve hijyen kurallarına uyulduğu, beslenmeye dikkat edildiği taktirde corona virüsünün tehlikeli ve korkulacak bir virüs olmadığı belirtilmiştir.

meb_iys_dosyalar/44/08/181667/dosyalar/2020_03/11222250_corona_virusu_broYur.pdf