MALATYA / HEKİMHAN - Hekimhan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak tüm deneme sınavlarını gösteren takvim aşağıda yayınlanmıştır. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini takip edebilmemiz ve kazanım eksiklerine yönelik tedbirler alabilmememi için yapılan çalışmada 12 sınıflar içiin TYT ve AYT deneme sınavları yapılacaktır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ!!

Haz

2023 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI ALINMAYA BAŞLANDI

LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÖNERİLER

Millî Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezî sınava girecek öğrencilerin süreci etkili şekilde yönetebilmeleri ve sınav kaygısıyla başa çıkabilmeleri için uzman rehber öğretmen ve psikolojik danışmanların çeşitli önerilerde bulunduğu broşür hazırlandı.

Haz

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek sınavın başvuruları, 29 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında alınacak.

May

Ortaokul ve lise tüm sınıflarda yazılı  ve uygulama sınavları  uygulaması gerçekleştirilecektir .Herhangi bir sebepten dolayı sınava girmeyen öğrencilerimiz için herhangi bir işlem yapılmayacaktır. Eğer öğrenci 1 dönem notu yüksek ise 2 dönem notundan muaf olacaktır eğer öğrencinin 2 dönem notu yüksek ise 1 dönemle 2 dönemin aritmetik ortalaması alınacaktır.

Ekm

Değerli velilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 31/10/2022 Pazartesi günü saat 11.00 de okulumuzda yapılacaktır.

Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanız hususunda;

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ!!

Mrt

Hekimhan Anadolu  İmam Hatip Lisesi ailesi olarak 15.03.2022 Salı günü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Emine KARACA ve öğrencilerimizin büyük titizlik ve özveriyle gerçekleştirdiği "Edebiyat Sokağı" açılışına davetlisiniz.

Şbt

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 12. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV ANALZLERİYLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI. BAŞARISI DÜŞÜK ÖĞRENCİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME VE GEREKLİ YÖNLENDİRME YAPILDI.

Ock

Geleceğe hazırlanan lise öğrencilerimiz için  kişisel gelişimlerine ve kariyer hedeflerine yön verebilmek için  akran danışmanlığı kapsamında Muhammed Cemal Ünal 04.01.2021 Salı günü saat 11.00 da okulumuz konferans salonunda   söyleşi gerçekleştirecektir.

Ara

HEKİMHAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

DİSİPLİN KURUL TOPLANTI TUTANAĞIDIR

KIZ ÖĞRENCİLER

Saçlar düzgün kesilmiş veya toplanmış olacak.(Boya, gölge, röfle, perma olmayacaktır.)

Kolye, küpe, hızma, halhal, künye vb. ziynet eşyası ve her türlü takı takılmayacak dövme yapılmayacaktır.

Makyaj yapılmayacak, tırnaklar boyasız olacak ve uzatılmayacaktır.

ERKEK ÖĞRENCİLER

Saçlar temiz ve düzenli, boyasız ve favoriler kısa kesilmiş olacaktır.

Günlük sakal tıraşı olunacaktır.

Kolye, küpe, zincir vb aksesuar takılmayacaktır

Abartılı olmayan sade formamıza uygun siyah ayakkabılar giyilecektir.

Öğrenciler, okulumuzun belirttiği formaları giyecektir.

Haz

2020 -2021 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk Sınavları 21 Haziran 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Mrt