ADAY ÖĞRENCİLER İÇİN

Sevgili aday öğrenciler, aşağıdaki bağlantılardan okulumuz hakkında bilgi ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz...

Müthiş bir enerjiye sahip öğretmen kadrosuyla geleceği birlikte inşa etmek için bizler buradayız.  Sizleri de  okulumuza bekliyoruz.

Okulumuzda diğer Anadolu Liselerinde okutulan;

Matematik, İngilizce, Türkçe, Beden eğitimi vb. bütün dersler aynı ders saati eksiksiz olarak okutulmaktadır. Bu derslere ilave olarak Fıkıh, Siyer, Tefsir, Hadis, Kur'an-ı Kerim ve Arapça dersleri görülmektedir.

P a n s y o n u m u z a  A i t  B i l g i l e r:

Pansyonumuz okuıla 10 metre uzaklıktadır. Odalar 4 er kişilik olup kişisel çalışma ve elbise dolapları bulunmaktadır. Banyolarda 24 saat sıcak su kullanılmaktadır. kendi mutfağımızda uzman personelimizin yaptığı güvenilir ve lezzetli yemekler sunulmaktadır.

Okulumuz Adres ve iletişim bilgileri :

Yayın: 04.06.2020 - Güncelleme: 21.03.2021 19:48 - Görüntülenme: 323